“Ντου” στο σπίτι της γυναίκας του Λύτρα – Ποιόν έχει δικηγόρο (video)

19/06/2024

Ραγδαία εξέλιξη των γεγονότων σημειώθηκε στην περίπτωση του Απόστολου Λύτρα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Μετά από ένα σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε στο σπίτι του Απόστολου Λύτρα στον Γέρακα, η Σοφία Πολυζωγοπούλου μήνυσε τον γνωστό ποινικολόγο, την πρώην σύζυγό του και έναν άλλο δικηγόρο.

Τι συνέβη και φτάσαμε μέχρι τις μηνύσεις; Το βράδυ της Τρίτης, η πρώην σύζυγος του πονικολόγου, χωρίς καμία απολύτως προειδοποίηση, μετέβη με δικηγόρο και ένα ακόμη άτομο (την κόρη του Απόστολου Λύτρα) στο σπίτι όπου διαμένει η 37χρονος για να πάρει ορισμένα πράγματα για τον Απόστολο.

Η πρώην σύζυγος του Αποστόλου Λύτρα μπήκε στην αυλή του σπιτιού με τα κλειδιά που ανήκαν στον ποινικολόγο, αλλά αυτό παραβιάζει τα περιοριστικά μέτρα που του επιβλήθηκαν. Έδειξαν τις ταυτότητές τους στον φύλακα του σπιτιού και είπαν ότι είχαν έρθει για ρούχα. Οι αστυνομικοί έξω από το σπίτι φώναζαν ότι αυτό που έκαναν ήταν απαγορευμένο, και τους παρότρυναν να βγουν έξω, όπως και ο πατέρας της Πολυζωγοπούλου, ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι.

Παράλληλα, η Σοφία Πολυζωγοπούλου ενημέρωσε σχετικά το δικηγόρο της Θέμη Σοφό, ο οποίος σημείωσε ότι έπρεπε να πατήσει το κουμπί συναγερμού (panic button), το οποίο και έκανε πριν λυποθυμήσει, και κληθεί και το ΕΚΑΒ στο σημείο, με αποτέλεσμα η πρώην σύζυγος του δικηγόρου και ο συνεργάτης της να μεταφερθούν στο τμήμα.

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου προσέφυγε επίσης στο τμήμα και κατέθεσε μήνυση για παραβίαση 2 όρων της δικαστικής απόφασης, αφού ο δικηγόρος είχε τα κλειδιά του σπιτιού τους και δημιούργησε ομαδική συνομιλία στο Viber με την πρώην σύζυγό του. Έτσι πρόσθεσαν κάποια μηνύματα και τα έστειλαν.

Τα μηνύματα αυτά είχαν οικονομικό χαρακτήρα και, σύμφωνα με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου, περιείχαν και απειλές.

Ενώ αναζητούνταν ο Απόστολος Λύτρας, η πρώην σύζυγος του κρατήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα.

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Παναθηναϊκός: Η σύζυγος του Τσεντί Οσμάν με τους εκατομμύρια followers και τη χρυσή καριέρα στην τουρκική τηλεόραση

Ο Τσεντί Οσμάν είναι το νέο απόκτημα του Πανθηναϊκού AKTOR και από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Αθήνα δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Ο 29χρονος, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Oχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας ξεκίνησε από πολύ μικρός να ασχολείται με το μπάσκετ. Πρώτος σημαντικός σταθμός…

Ά. Πορτοσάλτε για Στ. Κασσελάκη: «Ήρθε με το μαγιό και το σκαρπίνι, πήρε ένα κόμμα και το κόμμα τον πέταξε έξω»

Άρης Πορτοσάλτε και Βαγγέλης Παπαδημητρίου σχολιάζουν τα μέτρα της ΔΕΘ, όπως ανακοινώθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για την πραγματοποίηση εκλογής προέδρου μετά από σχετική πρόταση μομφής.…