Bachelor 2: Θυμάστε την Αθηνά New York; Δεν φαντάζεστε τι δουλειά κάνει πλέον

02/07/2024

Θυμάστε την Αθηνά New York από το Bachelor 2; Έκανε στροφή στην καριέρα της και σαρώνει στο Amazon!

Με το Bachelor 2 στο οποίο συμμετείχε, η Αθηνά New York απέκτησε δημοφιλία στην Ελλάδα σε μία περίοδο που οι τηλεθεατές, είχαν κλειστεί στο σπίτι λόγω καραντίνας.

Η Αθηνά κέρδισε την καρδιά του Αλέξη Παππά και όλα έδειχναν πως οι δυο τους θα καταφέρουν να ζήσουν έναν μεγάλο έρωτα με αφορμή τη γνωριμία τους στο παιχνίδι.

Κάτι που τελικά δεν είχε αίσιο τέλος αφού οι δυο τους, λόγω απόστασης κυρίως, δεν κατάφεραν να κρατήσουν ζωντανά τα συναισθήματα που είχαν ο ένας για τον άλλον στο τέλος του παιχνιδιού στο οποίο αναδείχθηκε νικήτρια η Αθηνά.

Τρία χρόνια μετά, η Ελληνοαμερικανίδα καλλονή, η οποία γινόταν πολύ συχνά viral με τις απίστευτες ατάκες της συνεχίζει από εκεί που… σταμάτησε. Τι εννοούμε με αυτό; Ότι ζει στη Νέα Υόρκη, κάνει συχνά ταξίδια στο Χόλιγουντ, συνεχίζοντας να κυνηγά το όνειρό της να γίνει διάσημη στη Μέκκα του κινηματογράφου.

Πέρα από την υποκριτική όμως, η Αθηνά New York φαίνεται πως έχει ταλέντο στη συγγραφή, καθώς έγραψε βιβλίο το οποίο κάνει θραύση στο Amazon!

Από τότε που τη θυμόμαστε βέβαια στο Bachelor, η Αθηνά έχει αλλάξει πολύ, φροντίζοντας να κάνει τις απαραίτητες -για την ίδια- αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της αλλά και να γυμνάζεται συνεχώς για να διατηρεί τις τέλειες αναλογίες της.

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Παναθηναϊκός: Η σύζυγος του Τσεντί Οσμάν με τους εκατομμύρια followers και τη χρυσή καριέρα στην τουρκική τηλεόραση

Ο Τσεντί Οσμάν είναι το νέο απόκτημα του Πανθηναϊκού AKTOR και από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Αθήνα δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Ο 29χρονος, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Oχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας ξεκίνησε από πολύ μικρός να ασχολείται με το μπάσκετ. Πρώτος σημαντικός σταθμός…

Ά. Πορτοσάλτε για Στ. Κασσελάκη: «Ήρθε με το μαγιό και το σκαρπίνι, πήρε ένα κόμμα και το κόμμα τον πέταξε έξω»

Άρης Πορτοσάλτε και Βαγγέλης Παπαδημητρίου σχολιάζουν τα μέτρα της ΔΕΘ, όπως ανακοινώθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για την πραγματοποίηση εκλογής προέδρου μετά από σχετική πρόταση μομφής.…