Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες – ΑΕΚ: Νοκ άουτ ο Πινέδα με ίωση

31/07/2024

Δίχως τον Ορμπελίν Πινέδα θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο παιχνίδι με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες στην Ανδόρα, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο Ορμπελίν Πινέδα έμεινε εκτός αποστολής της ΑΕΚ για το παιχνίδι με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες λόγω ίωσης. Μετά τους Ελίασον, Γαλανόπουλο, και ο Μεξικανός προσβλήθηκε από ίωση και θα χάσει τη ρεβάνς στη Ανδόρα.

Ο Πινέδα βρέθηκε το πρωί στα Σπάτα με εμφανή τα συμπτώματα της ίωσης και εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο που τον έστειλαν σπίτι για λόγους προφύλαξης της αποστολής.

Αυτό σημαίνει ότι η Ένωση θα αγωνιστεί και πάλι με δίδυμο στο κέντρο τους Σιμάνσκι – Γιόνσον.

To άρθρο Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες – ΑΕΚ: Νοκ άουτ ο Πινέδα με ίωση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Παναθηναϊκός: Η σύζυγος του Τσεντί Οσμάν με τους εκατομμύρια followers και τη χρυσή καριέρα στην τουρκική τηλεόραση

Ο Τσεντί Οσμάν είναι το νέο απόκτημα του Πανθηναϊκού AKTOR και από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Αθήνα δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Ο 29χρονος, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Oχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας ξεκίνησε από πολύ μικρός να ασχολείται με το μπάσκετ. Πρώτος σημαντικός σταθμός…

Ά. Πορτοσάλτε για Στ. Κασσελάκη: «Ήρθε με το μαγιό και το σκαρπίνι, πήρε ένα κόμμα και το κόμμα τον πέταξε έξω»

Άρης Πορτοσάλτε και Βαγγέλης Παπαδημητρίου σχολιάζουν τα μέτρα της ΔΕΘ, όπως ανακοινώθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για την πραγματοποίηση εκλογής προέδρου μετά από σχετική πρόταση μομφής.…