Η νέα σύντροφος του Χάμες Ροντρίγκες

17/10/2022

Νέα σύντροφο φαίνεται να έχει ο Χάμες Ροντρίγκες. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Κολομβία, ο παίκτης του Ολυμπιακού έχει μία νέα σχέση, αλλά όχι με κάποια τυχαία.

Μιλάμε για την Μις Ισπανία 2021, την Σάρα Λοϊνάς, που πραγματικά κόβει την… ανάσα με την ομορφιά της και έχει πάρει τα μυαλά του Χάμες Ροντρίγκες.

Μάλιστα φαίνεται ότι η μελαχρινή καλλονή βρέθηκε και στην Ελλάδα προκειμένου να τον επισκεφτεί και να περάσουν χρόνο μαζί.

Ο Χάμες δείχνει πολύ ερωτευμένος και δεν τον αδικούμε και εμείς που η Σάρα τον έχει… τρελάνει και δεν έχει μάτια για άλλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κολομβιανός ήταν παντρεμένος από το 2011 μέχρι το 2017 με την αδερφή του Νταβίντ Οσπίνα και στη συνέχεια ήρθε ο χωρισμός.

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

«Μην σε γ@μ@σ@ πατσαβούρα, π@@τ@ν@, χοντρή»: Αδιανόητος τσακωμός γυναικών μέσα σε συρμό του Προαστιακού! (video)

Καυγάς σε Προαστιακό: Η αλήθεια είναι πως στην μετά covid επόχη ζούμε στην χώρα της παράνοιας. Σαν να μην τσίμπησε όλους μια μύγα τσετσέ. Κάπως έτσι και οι γυναίκες που θα δούμε στο παρακάτω βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ένας επικός τσακωμός μέσα σε συρμό του Προαστικού με…

Συγκινεί ο Δημήτρης Σταρόβας στην πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή, μετά την περιπέτεια με την υγεία του (video)

Στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών στην Κύπρο βρέθηκε χθες (3/9) ο Δημήτρης Σταρόβας, στην πρώτη του εμφάνιση πάνω στη σκηνή μετά το εγκεφαλικό που υπέστη τον Μάιο. Αφορμή στάθηκαν τα 33 χρόνια από την ίδρυση του συγκροτήματος «Άγαμοι Θύται». Ο Τάσος Τρύφωνος, που ήταν μεταξύ των θεατών, απαθανάτισε με το κινητό…