Η 34χρονη Νικολέτα έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις της σε γνωστό ξενοδοχείο και πέθανε

19/10/2022

«Πάγωσε» η κοινωνία του Ρεθύμνου στο άκουσμα της είδησης του θανάτου μίας 34χρονης γυναίκας. Η Νικολέτα Κοπάση πέθανε αιφνίδια ενώ βρισκόταν στην Αθήνα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους συγγενείς, τους φίλους και όσους την γνώριζαν.

Σύμφωνα με το goodnet.gr, η Νικολέτα Κοπάση βρισκόταν στην Αθήνα μαζί με τον σύζυγό της Γρηγόρη Πολυμίλη, γνωστό επιχειρηματία του Ρεθύμνου και τα παιδιά τους.

Ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο, οι προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν, δυστυχώς, δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα και η άτυχη 34χρονη «έσβησε» έτσι ξαφνικά.

Η 34χρονη καταγόταν από το Ηράκλειο και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο Ρέθυμνο, όπου και γνωρίστηκε με τον μετέπειτα σύζυγό της και δημιούργησαν μια όμορφη οικογένεια με δύο παιδιά. Δυστυχώς, η μοίρα στάθηκε πολύ σκληρή απέναντί τους.

Πολλοί φίλοι και άνθρωποι που γνώρισαν την υπερδραστήρια και δημιουργική Νικολέτα κατέκλυσαν τα social media με μηνύματα οδύνης για τον θάνατό της.

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Στο Ναύπλιο το Tour du Péloponnèse 2024

Εβδομήντα αυτοκίνητα από 20 χώρες που συμμετέχουν φέτος στο Tour du Peloponnese 2024, καλούνται να διανύσουν με τ΄αυτοκίνητα – αντίκες 1200 χιλιόμετρα, σε διάστημα 10 ημερών με τελικό προορισμό το Λουτράκι. Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ Γιάννης Καράμπελας Αλυτάρχης Tour du Peloponnese 2024…

Η Ελληνίδα δασκάλα που διακρίθηκε ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες του κόσμου

Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου, μια 25χρονη Ελληνίδα δασκάλα, κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο. Η 25χρονη συμμετείχε στον διαγωνισμό Miss Cosmo International 2024 που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ho Chi Min του Βιετνάμ. Η ίδια είχε προετοιμαστεί εντατικά για τον διαγωνισμό για μήνες στο Πουέρτο Ρίκο, εκπαιδευόμενη από…

Αποκάλυψη-σοκ για τον stalker της Πάολα: «Πίστευε πως το παιδί μου είναι δικό του» (vid)

Ο stalker είναι ένα άτομο που παρενοχλεί το θύμα του με διάφορες μεθόδους και σε τέτοιο βαθμό, που του προκαλεί φόβο και ανησυχία. Σε ακραίες περιπτώσεις, το θύμα μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει ακόμα και την καθημερινότητά του. Θυμίζουμε άλλωστε και την πρόσφατη ανάλογη περιπέτεια του Γιάννη Πλούταρχου. Η Πάολα…