Προπονήτρια σε λύκειο έκανε σεξ με μαθητή και τον εκλιπαρούσε να μην την καταγγείλει

21/10/2022

μια πρώην βοηθός καθηγητή και προπονήτρια σόφτμπολ σε λύκειο στο Οχάιο των ΗΠΑ δήλωσε ένοχη στις καταγγελίες ότι είχε αναπτύξει σεξουαλική σχέση με έναν μαθητή, τον οποίο μάλιστα φέρεται να εκλιπαρούσε να μην την καταγγείλει στις αρχές.

Η 31χρονη Άσλεϊ Ρίσον βρίσκεται αντιμέτωπη με φυλάκιση 5 ετών επειδή έκανε σεξ με τον 17χρονο μαθητή.

Μάλιστα, φέρεται να είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον ανήλικο τουλάχιστον 8 φορές τον Απρίλιο του 2021.

«Παράλληλα με όσα μας λέει το παιδί, έχουμε ηχογραφήσεις ανάμεσα στην ίδια και το παιδί όπου η Ρίσον κάνει πολλές ενοχοποιητικές δηλώσεις ρωτώντας, παρακαλώντας το παιδί να μην την καταγγείλει στις αρχές», δήλωσε η βοηθός εισαγγελέα του Οχάιο.

Η καταγγελία έγινε στο γραφείο του σερίφη στις 3 Μαΐου 2021 και η Ρίσον παραιτήθηκε από τη δουλειά της στο σχολείο της ίδια ημέρα.

Πιστεύεται ότι είχε σεξουαλική επαφή μόνο με ένα θύμα.

Η Ρίσον άρχισε να εργάζεται στην περιοχή τον Αύγουστο του 2015 και ήταν προπονήτρια στη γυναικεία ομάδα σόφτομπολ και στις ομάδες μπάσκετ.

Στις 16 Νοεμβρίου αναμένεται να της ανακοινωθεί η ποινή της.

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Παναθηναϊκός: Η σύζυγος του Τσεντί Οσμάν με τους εκατομμύρια followers και τη χρυσή καριέρα στην τουρκική τηλεόραση

Ο Τσεντί Οσμάν είναι το νέο απόκτημα του Πανθηναϊκού AKTOR και από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Αθήνα δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Ο 29χρονος, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Oχρίδα της Βόρειας Μακεδονίας ξεκίνησε από πολύ μικρός να ασχολείται με το μπάσκετ. Πρώτος σημαντικός σταθμός…

Ά. Πορτοσάλτε για Στ. Κασσελάκη: «Ήρθε με το μαγιό και το σκαρπίνι, πήρε ένα κόμμα και το κόμμα τον πέταξε έξω»

Άρης Πορτοσάλτε και Βαγγέλης Παπαδημητρίου σχολιάζουν τα μέτρα της ΔΕΘ, όπως ανακοινώθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για την πραγματοποίηση εκλογής προέδρου μετά από σχετική πρόταση μομφής.…