Τέτα Καμπουρέλη: «Μιλάω με τον Θεό και μου απαντάει»

24/10/2022

Δηλώσεις παραχώρησε η Τέτα Καμπουρέλη και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, αλλά και τη σχέση της με τον Θεό.

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, δήλωσε πως η ίδια προσέχει τον εαυτό της όσο μπορεί, όμως και ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στην εμφάνισή της.

«Πάντα είμαι όμορφη, όχι μόνο σήμερα. Προσέχω τον εαυτό μου όσο μπορώ. Μεγαλώνοντας θέλει κι άλλη προσπάθεια. Πάντα ομορφαίνει ο έρωτας, αλλά αυτό αφορά την προσωπική μου ζωή», δήλωσε αρχικά σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».

Στη συνέχεια μάλιστα, πρόσθεσε πως «περνάει μια χαρά στην προσωπική της ζωή», όμως δεν θέλησε να δώσει παραπάνω λεπτομέρειες.

Τέλος, αναφορικά με τη σχέση της με τον Θεό, δήλωσε: «Μιλάω με τον Θεό, βγαίνω έξω και του μιλάω και μου απαντάει, μου δείχνει σημάδια».

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

«Μην σε γ@μ@σ@ πατσαβούρα, π@@τ@ν@, χοντρή»: Αδιανόητος τσακωμός γυναικών μέσα σε συρμό του Προαστιακού! (video)

Καυγάς σε Προαστιακό: Η αλήθεια είναι πως στην μετά covid επόχη ζούμε στην χώρα της παράνοιας. Σαν να μην τσίμπησε όλους μια μύγα τσετσέ. Κάπως έτσι και οι γυναίκες που θα δούμε στο παρακάτω βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ένας επικός τσακωμός μέσα σε συρμό του Προαστικού με…

Συγκινεί ο Δημήτρης Σταρόβας στην πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή, μετά την περιπέτεια με την υγεία του (video)

Στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών στην Κύπρο βρέθηκε χθες (3/9) ο Δημήτρης Σταρόβας, στην πρώτη του εμφάνιση πάνω στη σκηνή μετά το εγκεφαλικό που υπέστη τον Μάιο. Αφορμή στάθηκαν τα 33 χρόνια από την ίδρυση του συγκροτήματος «Άγαμοι Θύται». Ο Τάσος Τρύφωνος, που ήταν μεταξύ των θεατών, απαθανάτισε με το κινητό…