Πάνω από 30 αυτοκίνητα με σκασμένο λάστιχο στο ίδιο σημείο. Τι έγινε (video)

25/10/2022

Αυτό που έγινε στην Καλιφόρνια ξεπερνά κάθε όριο. Όπως βλέπουμε από video που γυρίστηκε από ελικόπτερο τηλεοπτικού σταθμού, πάνω από 30 αυτοκίνητα έχουν σταθμεύσει στην λωρίδα έκτακτης ανάγκης με κλαταρισμένο κάποιο λάστιχο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία της περιοχής, το περιστατικό συνέβη εξαιτίας ενός κουτιού με πρόκες που είχε πέσει από κάποιο φορτηγό.

Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί από τους οδηγούς αν και υπήρξαν κάποια μικροτρακαρίσματα στα αυτοκίνητα που ξαφνικά βρέθηκαν να χάνουν τον έλεγχο.

Πάντως στα σχόλια του video εκφράζονται οι υποψίες ότι πρόκειται για κάποια σκόπιμη ενέργεια ή διολιοφθορά. Όμως αυτό δεν επιβεβαιώνεται από τις Αρχές.

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Αποκαλυπτικό πλάνο στη Φάρμα – Βγήκε με μικροσκοπικό στρινγκ μαγιό! (vid)

Φάρμα: Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο κάποιες παίκτριες κατάφεραν να ξεχωρίσουν με την εμφάνισή τους, μέσα από αποκαλυπτικά πλάνα! Το γνωστό και πολύ πετυχημένο ριάλιτι του STAR, Η Φάρμα, επέστρεψε στις οθόνες μας και ήδη από το πρώτο επεισόδιο κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών! Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ενημέρωσε…

Η Έλενα Τσαβαλιά με δάκρυα στηρίζει τον Μ. Σεφερλή: «Είδα ερπετά να σέρνονται δίπλα σου»

Η Έλενα Τσαβαλιά με δάκρυα στηρίζει τον Μ. Σεφερλή: «Είδα ερπετά να σέρνονται δίπλα σου». Στην τελευταία παράσταση για τα 20 χρόνια Δελφινάριο η σύζυγος του Μ. Σεφερλή ξέσπασε και τον στήριξε δημόσια…