4 χρόνια αφού αποχώρησε από το GNTM δεν σταματάει να φωτογραφίζεται. Τι κάνει η Γαρυφαλλιά από το Αγρίνιο

25/10/2022

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη συστήθηκε στο ελληνικό κοινό το 2018 μέσα από το GNTM. Τότε είχε εντυπωσιάσει τόσο με το πρόσωπό της, το οποίο πολλοί παρομοίαζαν με τη Scarlett Johansson, όσο και με τη γενικότερη παρουσία της. Η ίδια όμως έφτασε στα όριά της και έτσι αποχώρησε οικειοθελώς, με τη Βίκυ Καγιά να προβλέπει ότι η νεαρή κοπέλα από το Αγρίνιο δεν έχει το γερό στομάχι που απαιτείται για να τα καταφέρει στον απαιτητικό χώρο του μόντελινγκ.

Μερικά χρόνια μετά, το 25χρονο μοντέλο μάλλον διαψεύδει πανηγυρικά την αυστηρή κριτή του ριάλιτι μόδας – τουλάχιστον όσον αφορά την επιτυχία της στα social media.

Άλλωστε, οι 200 χιλιάδες followers στο Instagram αποτελούν από μόνοι τους ένα εισιτήριο για τις διαφημίσεις και τα brands.

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Αποκαλυπτικό πλάνο στη Φάρμα – Βγήκε με μικροσκοπικό στρινγκ μαγιό! (vid)

Φάρμα: Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο κάποιες παίκτριες κατάφεραν να ξεχωρίσουν με την εμφάνισή τους, μέσα από αποκαλυπτικά πλάνα! Το γνωστό και πολύ πετυχημένο ριάλιτι του STAR, Η Φάρμα, επέστρεψε στις οθόνες μας και ήδη από το πρώτο επεισόδιο κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών! Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ενημέρωσε…

Η Έλενα Τσαβαλιά με δάκρυα στηρίζει τον Μ. Σεφερλή: «Είδα ερπετά να σέρνονται δίπλα σου»

Η Έλενα Τσαβαλιά με δάκρυα στηρίζει τον Μ. Σεφερλή: «Είδα ερπετά να σέρνονται δίπλα σου». Στην τελευταία παράσταση για τα 20 χρόνια Δελφινάριο η σύζυγος του Μ. Σεφερλή ξέσπασε και τον στήριξε δημόσια…