Η απάντηση του Μπισμπίκη για την εμφάνισή του στο γήπεδο του Παναθηναϊκού

27/10/2022

Στις καλές του πέτυχε τον Βασίλη Μπισμπίκη η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», ο οποίος απάντησε σε όλα με χιούμορ και καλή διάθεση.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι γνωστός φίλαθλος του Παναθηναϊκού και μάλιστα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, τα παρακολουθεί από την θύρα 13.

Την προηγούμενη αγωνιστική μάλιστα, ο ηθοποιός ήταν στο Παναθηναϊκός-Άρης και ανήρτησε και στιγμιότυπα από την Θύρα 13, στα social media του.

Ωστόσο, πολλοί απορούν γιατί δεν πάει στα VIP αλλά επιλέγει την Θύρα 13 και ο ίδιος έδωσε μυθική απάντηση.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», ο δημοσιογράφος, Γρηγόρης Μπάκας, βρέθηκε στο αεροδρόμιο και συνάντησε τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος έφευγε για Ιταλία με την σύντροφό του, Δέσποινα Βανδή, όπως είχε κάνει και πέρυσι τέτοια εποχή, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ.

Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε γιατί επιλέγει την θύρα 13 και όχι τις VIP θέσεις στο γήπεδο κι εκείνος του απάντησε: «Δεν έχω κοστούμι» ενώ τόνισε πως «είναι η χρονιά μας» (σ.σ. του Παναθηναϊκού).

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

«Μην σε γ@μ@σ@ πατσαβούρα, π@@τ@ν@, χοντρή»: Αδιανόητος τσακωμός γυναικών μέσα σε συρμό του Προαστιακού! (video)

Καυγάς σε Προαστιακό: Η αλήθεια είναι πως στην μετά covid επόχη ζούμε στην χώρα της παράνοιας. Σαν να μην τσίμπησε όλους μια μύγα τσετσέ. Κάπως έτσι και οι γυναίκες που θα δούμε στο παρακάτω βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ένας επικός τσακωμός μέσα σε συρμό του Προαστικού με…

Συγκινεί ο Δημήτρης Σταρόβας στην πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή, μετά την περιπέτεια με την υγεία του (video)

Στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών στην Κύπρο βρέθηκε χθες (3/9) ο Δημήτρης Σταρόβας, στην πρώτη του εμφάνιση πάνω στη σκηνή μετά το εγκεφαλικό που υπέστη τον Μάιο. Αφορμή στάθηκαν τα 33 χρόνια από την ίδρυση του συγκροτήματος «Άγαμοι Θύται». Ο Τάσος Τρύφωνος, που ήταν μεταξύ των θεατών, απαθανάτισε με το κινητό…