Μαχαίρωσαν γνωστό επιχειρηματία, σύντροφο παρουσιάστριας -Χαροπαλεύει στην εντατική

28/10/2022

Ένας πολύ γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον τομέα του Real Estate με έδρα τα βόρεια προάστια της Αττικής, έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας, όταν έξω από καντίνα δέχτηκε 15 μαχαιριές.

Μάχη για τη ζωή του δίνει γνωστός επιχειρηματίας που δέχθηκε 15 μαχαιριές από 25χρονο άντρα τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Βαρυμπόμπη, για ασήμαντη αφορμή.

Πρόκειται για ένα 60χρονο επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο χώρο του real estate και είναι σύντροφος γνωστού μοντέλου και παρουσιάστρια τηλεπαιχνιδιού.

Όλα ξεκίνησαν στις 4.30 τα ξημερώματα μπροστά σε μια καντίνα της Βαρυμπόμπης. Ο επιχειρηματίας μαζί με δύο ακόμα άνδρες διαπληκτίστηκε με δύο νεαρούς 20 και 25 χρόνων για τη σειρά που θα διατηρούσαν στο κατάστημα.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας όπου μετά από ανθρωποκυνηγητό συνέλαβε τον 19χρονο ενώ αναζητεί και τον 26χρονο τον οποίο έχει ταυτοποιήσει.
Στο ΑΤ Κηφισιάς όπου διενεργείται η προανάκριση κρατείται ο 19χρονος ο οποίος στην δικογραφία που σχηματίζεται κατηγορείται για συνεργεία σε ανθρωποκτονία, ενώ ο 26χρονος που σύμφωνα με πληροφορίες είναι παλιός γνώριμος των Αρχών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σωματική βλάβη.

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…

Φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα: Οι ζημιές είναι μεγάλες, αλλά είμαστε καλά (video)

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στην έναρξη της εκπομπής «Το Πρωινό» πως έπιασε φωτιά το σπίτι του. Το πρωί της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου, ο παρουσιαστής περιέγραψε πως η πυρκαγιά ξέσπασε στον πάνω όροφο της μεζονέτας του, δεν επεκτάθηκε στο υπόλοιπο σπίτι, υπήρξαν ζημιές, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς. Αρχικά, είπε: «Σήμερα…