Η πρώην παίκτρια του «Big Brother» είναι η φετινή Σταρ Ελλάς

21/11/2022

Νικήτρια των φετινών καλλιστείων αναδείχθηκε η Σαμάνθα Μίσοβιτς.

Η 19χρονη κοπέλα που ζει στην Κρήτη και έχει καταγωγή από τη Σερβία και την Ουκρανία, διαγωνίστηκε με τον αριθμό 10 και κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς στα Ελληνικά Καλλιστεία 2022.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε την Κυριακή σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, με οικοδεσπότη τον Πάνο Ζήνα. Την παρουσίαση ανέλαβε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Οι 12 υποψήφιες διεκδίκησαν τους πολυπόθητους τίτλους ομορφιάς, με στόχο τη συμμετοχή τους αργότερα στους διεθνείς διαγωνισμούς «Miss World» και «Miss International».

Η κριτική επιτροπή που αποτελούταν από τους Λάκης Γαβαλάς, Ιωάννα Σουλιώτη, Κατερίνα Στικούδη, Σάσα Σταμάτη, Γιώργος Μεστούσης, Γκαλένα Βελίκοβα και τέλος, τη Σταρ Ελλάς 2021, Άννα Παυλίδου ξεχώρισαν τελικά, ανάμεσα στις 12 κοπέλες τη Σαμάνθα Μίσοβιτς, η οποία και στέφθηκε με τον τίτλο της Σταρ Ελλάς.

Η 19χρονη είναι ήδη γνωστή στο κοινό από τη συμμετοχή της πέρυσι στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, «Big Brother». Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που καταφέρνει να κερδίσει κάποιον τίτλο ομορφιάς, καθώς στο παρελθόν είχε συμμετάσχει στα Κρητικά, αλλά και τα Πελοποννησιακά καλλιστεία.

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…