Οπαδός της Σίτι παρενόχλησε σεξουαλικά οπαδό της Έβερτον πιάνοντάς του τα…

21/11/2022

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Έβερτον. Συγκεκριμένα, μια 40χρονη οπαδός της Σίτι, παρενόχλησε σεξουαλικά έναν φίλαθλο της Έβερτον.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Jemma Whiteside, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε πιει πολύ όταν άρπαξε τα γεννητικά όργανα του οπαδού της Έβερτον και φώναζε «θα τον γ@$%&* αργότερα και δεν ξέρω καν το όνομά του».

Το περιστατικό συνέβη τον Φεβρουάριο όταν ο άνδρας βρισκόταν στο Γκούντισον Παρκ για να δει τη Σίτι να νικάει την Έβερτον με 1-0.

Ο οπαδός της Έβερτον, ο οποίος είναι επίσης 40 ετών, ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα έβαλε το χέρι της ανάμεσα στα πόδια του και χάϊδευε τους όρχεις του.

«Ήρθε ξαφνικά από πίσω μου, έβαλε το χέρι της ανάμεσα στα πόδια μου και άρπαξε τους όρχεις μου. Σοκαρίστηκα, κοίταξα έναν φίλο μου και τον ρώτησα αν συνέβη αυτό όντως», είπε στο δικαστήριο.

Παράλληλα, ένας άνθρωπος του γηπέδου, επιβεβαίωσε πως η συμπεριφορά της ήταν αλλοπρόσαλλη και πως φαινόταν πολύ μεθυσμένη.

Επίσης ένας από τους αστυνομικούς που την συνέλαβαν είχε καταθέσει πως την άκουγε να λέει ότι «της άρεσαν οι άντρες Scouse».

Η γυναίκα, που είναι μητέρα έξι παιδιών καταδικάστηκε για σεξουαλική επίθεση στο δικαστήριο «Sefton Magistrates» και αντιμετωπίζει ποινές φυλάκισης αλλά και αποκλεισμού από όλα τα γήπεδα του Ηνωμένου Βασιλείου λόγω σεξουαλικής παρενόχλησης, βάσει νομοθεσίας της χώρας.

Θεωρώντας την ένοχη για σεξουαλική επίθεση, ο περιφερειακός δικαστής Τζέιμς Κλαρκ είπε ότι η καταγγελία του θύματος «δεν ήταν κάτι που θα μπορούσε να παρεξηγηθεί ή να γίνει λάθος».

Επίσης ο δικαστής είπε ότι «δεν ήταν πεπεισμένος» ότι το θύμα είχε «κατασκευάσει» τις κατηγορίες του εναντίον της.

Η γυναίκα ξέσπασε σε κλάματα μόλις άκουσε πως το δικαστήριο την κρίνει ένοχη.

@jemmawhiteside

#

♬ original sound – ….

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…