Αστυνομικός έκανε σελίδα στο Only Fans και παραιτήθηκε

28/11/2022

Μια αστυνομικός που αυτοαποκαλείται «Άτακτη Αστυνομικός» παραιτήθηκε από το Σώμα, επειδή δημιούργησε μια ιστοσελίδα πορνό.

Η προκλητική αστυφύλακας Sam Helena τέθηκε σε διαθεσιμότητα και πέρασε πειθαρχική ακρόαση από την Met Police του Λονδίνου επειδή ξεκίνησε μια σελίδα συνδρομής στο Only Fans.

Η αυτοαποκαλούμενη «Good Girl Gone Bad» (Το καλό κορίτσι έγινε κακό) έχει ένα emoji καρτούν μιας αστυνομικού δίπλα σε έναν μωβ διάβολο στη συνδρομητική της ιστοσελίδα.

Το 2020 της είχαν κρούσει τον κώδωνα από την υπηρεσία της όταν ανέβασε ένα πρόστυχο βίντεο στο TikTok που την έδειχνε να ανταλλάσσει γλωσσόφιλα φορώντας τη στολή της.

Η Helena εξακολουθεί να έχει σέξι λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον τίτλο Inked Barbie.

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

«Μην σε γ@μ@σ@ πατσαβούρα, π@@τ@ν@, χοντρή»: Αδιανόητος τσακωμός γυναικών μέσα σε συρμό του Προαστιακού! (video)

Καυγάς σε Προαστιακό: Η αλήθεια είναι πως στην μετά covid επόχη ζούμε στην χώρα της παράνοιας. Σαν να μην τσίμπησε όλους μια μύγα τσετσέ. Κάπως έτσι και οι γυναίκες που θα δούμε στο παρακάτω βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ένας επικός τσακωμός μέσα σε συρμό του Προαστικού με…

Συγκινεί ο Δημήτρης Σταρόβας στην πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή, μετά την περιπέτεια με την υγεία του (video)

Στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών στην Κύπρο βρέθηκε χθες (3/9) ο Δημήτρης Σταρόβας, στην πρώτη του εμφάνιση πάνω στη σκηνή μετά το εγκεφαλικό που υπέστη τον Μάιο. Αφορμή στάθηκαν τα 33 χρόνια από την ίδρυση του συγκροτήματος «Άγαμοι Θύται». Ο Τάσος Τρύφωνος, που ήταν μεταξύ των θεατών, απαθανάτισε με το κινητό…