Το νέο supercar του Κώστα Τσιμίκα

02/12/2022

Τα γρήγορα και δυνατά αυτοκίνητα αποτελούν αδυναμία των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι συχνά τα παρουσιάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Κώστας Τσιμίκας δεν αποτελεί εξαίρεση, όπως «μαρτυρά» η πρόσφατη ανάρτησή του στο instagram.

Ο 26χρονος άσος της Λίβερπουλ και της Εθνικής Ελλάδος απέκτησε μία Lamborghini Huracan Spyder, σε εντυπωσιακό μπλε χρώμα. Ο Τσιμίκας δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες του με το ανοικτό supercar των 610 ίππων, μία πίσω από το τιμόνι του και δύο έξω από το αυτοκίνητο. Το γεγονός ότι η Huracan (αξίας άνω των 200.000 ευρώ) είναι αριστεροτίμονη μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο διεθνής αμυντικός την έχει ταξινομήσει στην Ελλάδα και όχι στην Αγγλία.

Αρκετοί πρώην και νυν συμπαίκτες του Τσιμίκα σχολίασαν την ανάρτηση για την Lamborghini, με τον Ζοσέ Σα να σχολιάζει «Ai papai» και να… βάζει φλόγες. Φυσιολογικά, αν σκεφτούμε ότι η Huracan Spyder ξεπερνά σε μέγιστη ταχύτητα τα 320 χλμ/ώρα και χρειάζεται μόλις 3,4 δευτερόλεπτα για το 0-100 χλμ/ώρα!

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

«Μην σε γ@μ@σ@ πατσαβούρα, π@@τ@ν@, χοντρή»: Αδιανόητος τσακωμός γυναικών μέσα σε συρμό του Προαστιακού! (video)

Καυγάς σε Προαστιακό: Η αλήθεια είναι πως στην μετά covid επόχη ζούμε στην χώρα της παράνοιας. Σαν να μην τσίμπησε όλους μια μύγα τσετσέ. Κάπως έτσι και οι γυναίκες που θα δούμε στο παρακάτω βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ένας επικός τσακωμός μέσα σε συρμό του Προαστικού με…

Συγκινεί ο Δημήτρης Σταρόβας στην πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή, μετά την περιπέτεια με την υγεία του (video)

Στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών στην Κύπρο βρέθηκε χθες (3/9) ο Δημήτρης Σταρόβας, στην πρώτη του εμφάνιση πάνω στη σκηνή μετά το εγκεφαλικό που υπέστη τον Μάιο. Αφορμή στάθηκαν τα 33 χρόνια από την ίδρυση του συγκροτήματος «Άγαμοι Θύται». Ο Τάσος Τρύφωνος, που ήταν μεταξύ των θεατών, απαθανάτισε με το κινητό…