Έλενα Κρεμλίδου για το revenge porn: “Με εκβίασαν για ένα βίντεο”

18/12/2022

Η Έλενα Κρεμλίδου μίλησε πρόσφατα στα social media για την υπόθεση revenge porn και το περιστατικό εκβιασμού της, από άνδρα που είχε στη διάθεσή του πορνογραφικό υλικό με την ίδια.

Η influencer, με αφορμή το γεγονός πως ο συγκεκριμένος άνδρας κρίθηκε ένοχος για τις πράξεις του, μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών και αναφέρθηκε στην περιπέτειά της και στη δικαίωση.

Απόσπασμα από τις δηλώσεις της πρώην παίκτριας του Survivor προβλήθηκε στην εκπομπή «Open Weekend».

«Πρόκειται για έναν από τους ανθρώπους που από το 2018 και μετά με έχουν εκβιάσει. Με εκβίασαν ότι αν δεν προέβαινα σε σεξουαλικές πράξεις μαζί τους, θα ανέβαζαν το βίντεο, στο οποίο κιόλας δεν είμαι εγώ, αλλά είναι το όλο concept» είπε η Έλενα Κρεμλίδου, η οποία κέρδισε τη δικαστική διαμάχη με τον εκβιαστή της.

«Καταφέραμε να δικάσουμε και να κερδίσουμε τη δίκη απέναντι σε κάποιον που με εκβίασε με ένα μήνυμα. Από ένα πάρα πολύ απλό εκβιαστικό μήνυμα ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή έρχεται αντιμέτωπος με τη φυλακή» πρόσθεσε.

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

«Μην σε γ@μ@σ@ πατσαβούρα, π@@τ@ν@, χοντρή»: Αδιανόητος τσακωμός γυναικών μέσα σε συρμό του Προαστιακού! (video)

Καυγάς σε Προαστιακό: Η αλήθεια είναι πως στην μετά covid επόχη ζούμε στην χώρα της παράνοιας. Σαν να μην τσίμπησε όλους μια μύγα τσετσέ. Κάπως έτσι και οι γυναίκες που θα δούμε στο παρακάτω βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ένας επικός τσακωμός μέσα σε συρμό του Προαστικού με…

Συγκινεί ο Δημήτρης Σταρόβας στην πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή, μετά την περιπέτεια με την υγεία του (video)

Στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών στην Κύπρο βρέθηκε χθες (3/9) ο Δημήτρης Σταρόβας, στην πρώτη του εμφάνιση πάνω στη σκηνή μετά το εγκεφαλικό που υπέστη τον Μάιο. Αφορμή στάθηκαν τα 33 χρόνια από την ίδρυση του συγκροτήματος «Άγαμοι Θύται». Ο Τάσος Τρύφωνος, που ήταν μεταξύ των θεατών, απαθανάτισε με το κινητό…