«The Challenge»: Στη δημοσιότητα το τρέιλερ της πρώτης ταινίας που γυρίστηκε στο διάστημα (vid)

03/01/2023

Η ρωσική εταιρεία διανομής και παραγωγής ταινιών Central Partnership παρουσίασε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας «The Challenge», από τον σκηνοθέτη Klim Shipenko.
Πρόκειται για την πρώτη ταινία που γυρίστηκε στο διάστημα.

Ήταν ένα όνειρο του Χόλιγουντ, αλλά οι Ρώσοι το έκαναν πραγματικότητα πρώτοι.

Η ιστορία ακολουθεί μια γυναίκα χειρουργό που πρέπει να κάνει μια εγχείρηση καρδιάς σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας σε έναν κοσμοναύτη που είναι πολύ άρρωστος για να επιστρέψει στη Γη.

Ο σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστριά του Γιούλια Πέρεσιλντ (Yulia Peresild) έφτασαν στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) τον Οκτώβριο του 2021 και ξεκίνησαν μαζί μια 12ήμερη αποστολή.

Στην ταινία υπάρχουν μόνο περίπου 30-40 λεπτά πραγματικών διαστημικών πλάνων, ενώ τα υπόλοιπα γυρίστηκαν στη Γη, σε στούντιο και σε πραγματικές τοποθεσίες, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα firstshowing.

Η ταινία, στη οποία πρωταγωνιστούν επίσης οι Βλαντίμιρ Μασκόφ (Vladimir Mashkov), Αλιόνα Μορντοβίνα (Alyona Mordovina), Tatyana Dogileva και Σεργκέι Μπουρούνοφ (Sergey Burunov), θα κάνει πρεμιέρα στη Ρωσία στις 23 Απριλίου του 2023.

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Άνδρας περπατούσε ολόγυμνος στη λεωφόρο Κηφισού -Έκπληκτοι οι οδηγοί [βίντεο]

Μάρτυρες σε ένα περίεργο θέαμα έγιναν οι οδηγοί που έπρεπε να περάσουν από τον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς, όπου ένας άντρας εθεάθη να περπατάει… γυμνός. Έκπληκτοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων έβλεπαν έναν άνδρα να κινείται γυμνός σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Περπατούσε χωρίς να φορά…

Βίντεο-σοκ δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκ και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα. Όπως κατήγγειλε η ίδια συνοδεία του πατέρα της, υποβάλλοντας μήνυση στο ΑΤ Γλυφάδας, το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Γλυφάδας, σε σημείο που είχαν μαζευτεί πολλά παιδιά της ηλικίας της, αρχικά δέχθηκε επίθεση από…

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Instagram Avatar στο iPhone

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram έχει πιαστεί πολλές φορές να καταργεί τις λειτουργίες του Snapchat στο φως της ημέρας και ακόμη και μετά από αυτό, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα χάπι για την ανακούφιση. Η Meta κυκλοφόρησε πρόσφατα το Bitmoji, ουπς, τα Avatars στο Instagram, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει στο…